Dvouleté výročí

Určitě to není na místě, ale já skoro zapomněl. Ve čtvrtek měl blog dvouleté výročí. Prosím tedy potlesk, ano, už je tomu tak, je to již dva roky co téměř každý den bloguji, je již více než dva roky, kdy jsem se rozhodl pro změnu a se svou drahou polovičkou jíme a vaříme paleo.

Dort k druhým narozeninám

Je to tedy momentem na zamyšlení, vzpomínání a shrnutí toho co se za tu dobu stalo a nestalo. Pojďme tedy k rekapitulaci…

Za ty dva roky, jsem vytvořil více než 580 příspěvků, pár teoretických článků pro začátečníky i pokročilé, sdílel jeden recept na zahraničním blogu a v české verzi i na grasa.cz. Pár teoretických článků šlo také na grasu a Michal, autor webu také napsal článek pro můj blog. Napsáno bylo přes 520 receptů, ne všechny byly originální, ale i tak jste je určitě ocenili. Největší návštěvnosti bylo dosaženo již delší dobu zpátky a to díky Aničky Jermářové a jejího článku v jednom populárním onlinovém periodiku. Běžně Vás však navštěvuje můj blog slušná řádka a jsem za to velmi rád a před relativně nedávnem bylo dosaženo více než půl milionu prohlédnutí, což za ty dva roky je opravdu slušná dávka.

Co se týče našeho paleo života, vše jde jak má, jsem rád za ten rostoucí zájem a to nejen o informace, ale i vlastní produkci dalších autorů blogů – nechci vybírat, ale pár jich mám velmi oblíbených a to určitě jde vidět. Také se začaly překládat knihy do češtiny a díky toho roste základna podporovatelů paleo. První restaurace, která se zaměřuje na paleo kuchyni vznikla v Brně, a určitě se dá očekávat, že se přidají další. Nejen tedy v podobě označovaných menu podle standardů, ale i třeba zcela nový koncept, kdo ví?!

Chtěl bych Vám poděkovat za podporu a komentáře, které tady necháváte, a poprosil bych Vás, zda byste nereagovali více, co Vás zajímá a co byste chtěli vidět více!

No a teď už snad jen … ale ne, ještě jedna věc!

Přestal jsem publikovat každý den, protože mi to další aktivity prostě nedovolí. Ale dalším důvodem byla částečná ztráta inspirace, velmi podobné recepty a tak jsem si chtěl trochu uvolnit atmosféru, připravit originální věci a zaměřit se spíše na další projekty. O vše Vám nemůžu moc říci, avšak Paleo Doupě a jeho nový vzhled, tedy přesun na novou doménu, nové logo, a také trochu změněný koncept vypadají, že se Vám líbí. Co však můžu jistě potvrdit, v příštím týdnu se dočká Paleo Doupě druhého brášky, protože ten první se moc nevyvíjí, můžu slíbit, že ten druhý bude určitě úspěšnějším a větším než původní úmysly dovolovaly. Takže se máte na co těšit.

2 thoughts on “Dvouleté výročí

Leave a Reply

Your email address will not be published.