Takže dnešní recept bude rybička, ačkoliv původně jsem měl něco jiného v plánu, rozhodl jsem se po úspěch u večeře hodit tohle dříve 🙂 Recept je vcelku jednoduchý a protože jsem měl chuť na něco sladkého udělal jsem takovouto variantu. Jako přílohu jsme si dali jednoduchý míchaný salát z toho co lednice nabídla.
Čas receptu: příprava 5 minut, pečení 20 minut
Suroviny na 2 porce:
- filety libovolné ryby (my použili nilského okouna),
- 1 pol lžíce skořice
- sezam, lněné semínko, na obalení
- ½ citronu, šťáva
- sůl, pepř
Postup:
- Vyhřát troubu na 200°C .Filety omýt a osušit.
- Zakápnout citrónem a obalit ve skořici a semínkách.
- Péct asi tak dvacet minut a pak servírovat.