Celerový salát

Pečené kuřecí stehno a salát z řapíku celeruJá nikdy nebyl moc velkým příznivcem celeru, ale občas jsem mu dával šanci a jen mile překvapil. Po dávném zjištění, co udělá tepelná úprava s bulvou, jsem mu dal další možnost i v případě řapíkatého. Ať už delší dobu publikované loďky nebo tentokráte jako přílohový salát. Recept pochází z dubnového Albert magazínu.

Čas receptu: příprava 5 minut

Suroviny:

  • 4 řapíky celeru, šikmo tence nakrájené
  • 1 polovina salátové okurky
  • 2 pol lžíce citronové šťávy
  • 2 pol lžíce olivového oleje
  • špetka soli a pepře
  • parmezán

Postup:

  1. Smíchejte suroviny na dresink a přidejte k nim nakrájenou zeleninu.

Řapíkatý celer a salát z něj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *