Potřeboval jsem zužitkovat králičí hřbet co jsem tu měl a vzhledem k tomu, že jsem neměl moc času, tak jsem se vrhl jen do takového jednoduchého experimentu inspirovaného indickou kuchyní. Udělal jsem si z masa nudličky, ty jsem orestoval a pak jsem přidal trochu dalších ingrediencí a nakonec z toho vzniklo lahodné jídlo. Ozvláštnil jsem to loupanými mandlemi, aby to mělo trochu větší výživovou hodnotu.
Čas receptu: příprava 5 minut, vaření 20 minut
Suroviny na 1 porci:
- 150 g králičího masa, na nudličky
- 1 cibule, nahrubo
- 1-2 pol lžíce kari
- menší hrst loupaných mandlí
- 1-2 bílé papriky, na nudličky
- sůl, pepř
- tuk
Postup:
- Na rozehřáté pánvi na tuku osmažím cibulku do průhledna a přidám maso.
- Osmažím dokud maso nemá barvu a přidám papriku a koření, promíchám a vařím dokud nezměkne.
- Na posledních pět minut přidám mandle.