Uteklo to jako voda. Bylo to velmi rychle uplynulé a přitom vlastně I velmi krátké období plné nových
zkušeností a zážitků. Ani jsem nečekal, že to takhle dopadne. Mé prvotní testování a poté rozhodnutí
to zkusit, nám vydrželo již jeden celý rok. Přesně před rokem jsem napsal první článek na tento blog
a to jsem ani netušil, že mi to vydrží, a že se už nebudu ohlížet zpátky. Odezva od Vás, čtenářů, je
skvělá a téměř bez výjimek pozitivní. Což mě nutí k úvaze, zda tedy vše dělám tak dobře nebo se
mi bojíte říct Váš názor. Ale neměl bych o sobě pochybovat, ostatně stejně jako Vy. Vybral jsem si
dobře, za poslední rok se cítím o hodně lépe, energičtěji a taky o něco málo chytřejší. Tím jak se
odkrývá celé tohle téma jídla a stravování více a více, odkrývám i nepřístupnější a složitější teorie či postupy,
Ale pojďme k těm veselejším věcem a méně tajemným. Dostal jsem se pod mou vysněnou váhu,
která ale jak jsem zjistil, bude asi má cílová. Tedy jsem při své výšce 185 cm, momentálně na 83
kilogramech a mírně to stále padá. Kromě mírného bříška ve spodní části jsem se zbavil skoro všeho
na první pohled viditelného tuku. A to vše, jen díky stravě a žádnému cvičení. Ačkoliv poslední době mám stále
větší chuť své pohybové aktivity rozšířit. Pro ty z Vás, co jste to nevyzkoušeli, to může znít divně, ale je to tak.
Blog zaznamenává neustálý mírný nárůst návštěvníků, dokonce i nedávno se překonal delší dobu
nepřekonatelný rekord a to dokonce v den, kdy nebyl přímo publikován žádný recept. Avšak byl těsně před
půlnocí předchozího dne, takže by se dalo říci, že Pečené palačinky, jsou nejoblíbenějším receptem, co se
týče čtenosti. Začíná se zde dostávat nejen komunita paleo/primal či podobně laděných směrů, ale také sem
tam i čtenáři, kteří se stravují konvenčně. To mě těší a určitě se budu snažit chystat si pro
Vás recepty, které osloví všechny čtenáře, kuchtíky i kuchaře a tak dále.
Průměrně za den 632 prohlédnutí, okolo 200 návštěvníků denně, což dohromady překonalo hranici 100 tisíc
prohlédnutí za rok, drtivá většina z Česka a následovaná Slovenskem, avšak to je snad jasné kvůli jazyku 🙂
No a co nás čeká do budoucna? Nechte se překvapit 🙂 Testuji se na toleranci s mlékem a článek bude v
dohledné době a do toho pracuji soustavně na dalších materiálech a nápadech.
Gratuluju k výročí 🙂 Ještě jsem tu nic nekomentovala, ale chci tě pochválit za pěkné stránky a inspiraci… ráda sem občas mrknu na nějaký nový recept 🙂 Jen malý tip ode mě jako čtenáře – možná by to chtělo trochu zapracovat na fotkách…posledně jsem koukala na recept myslím na dýňové špagety a podle fotky to nevypadalo vábně, i když věřím, že ve skutečnosti to byla dobrota… :-))
Plně souhlasím a mírně se za to stydím, musím na tom zapracovat no 🙁 Když já nejsem ani trochu estét, tak ono to dost bolí 😀 Ale ne, opravdu se pokusím to vylepšit. Většinou fotky právě jako ta zmíněná nahrazuju při další možnosti za lepší, ale někdy není možnost ji nahradit brzo.
Každopádně děkuji 😉
Možná jsem k tomu rekordu přispěla taky, protože nekontroluji RSS denně (spíš podle toho, kdy mám čas).
Jen mám jeden problém – když si ukládám recepty do evernote, vždycky musím pak odmazávat rámec, protože mně zakrývá část textu. Používáš nějaké frejmy nebo něco podobného?
Nevím o tom, ale možná to dělá wordpress jako samotný, protože mi to třeba dělalo hodně zvláštní věci při záloze do textového dokumentu.
Každopádně děkuji za návštěvy 😉
Metla
Dobrý deň, gratulujem k 1. výročiu a dúfam, že Vám budem gratulovať veľa rokov. Vaša stránka mi pripadá úžasná.Váš spôsob prezentovania paleo stravovania a Vaše komentovanie je mi blízke a sympatické .Ja som typ hľadača správného a zdravého stravovania a paleo sa stravujem asi 4 mesiace a ani náhodou sa ho nechystám opustiť :)). Prajem pekný deň. Dáška
Děkuji, jsem moc rád, že se Vám líbí a určitě ještě dlouho budou!
Všechno nejlepší:) miluji tenhle blog, jen tsk dál!
skvělé…jen tak dál 😀 díky za inspiraci 🙂