Dnešní recept bude jen taková jednoduchá záležitost. Vypůjčil jsem si ho z květnového F.O.O.D. magazínu, který se mi v poslední době stal velmi dobrou a silnou inspirací. Recept je to vcelku jednoduchý, lepší by byl asi z grilu, kterým však bohužel nedisponujeme avšak v troubě na grilovací nastavení to bylo taky super. Maso není až tak suché jak by se mohlo zdát a k tomu krásně připravené čerstvá a šťavnatá zelenina.
Čas receptu: příprava 5 minut, smažení a grilování 25 minut
Suroviny na 2 porce:
- 400 g kuřecích prsních steaků
- 1 pol lžíce oleje
- 2 jarní cibulky, na plátky
- 1 paprika kapie, na proužky
- 1 střední cuketa, na kolečka
- sůl, pepř, tymián a rozmarýn
Postup:
- Omytá a osušená prsa mírně naklepeme a okořeníme solí a pepřem.
- Orestujeme na oleji z obou stran a přidáme zeleninu.
- Přihodíme koření, promícháme a krátce ogrilujeme dohromady.